Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Curvatura Sail: Rise of the Last Voyage

toukokuu 18 @ 8:00 am - toukokuu 25 @ 5:00 pm

O-hoi! Nyt se on täällä.

Curvatura on vuosikymmeniä lasketellut lumella ja viime vuosina on käyty myös lumen nestemäisen lapsen selässä seisten ja milloin kaatuen. Jatkuvat ylä- ja alamäet saavat kovimmankin kaverin kaipaamaan pientä seesteisyyttä elämäänsä. Curvaturan salainen projektiryhmä onkin ottanut tehtäväkseen saavuttaa eräänlaisen tyyneyden mielentilan.

Tätä tyyneyttä lähdemme toukokuussa koalan vuonna 2019 hakemaan sieltä, missä Winter is coming. Kyllä, aivan oikein. Järjestämme matkan Westerokseen, Kuninkaansatamaan (KROATIA). Täällä lastaamme meidän laivat aapisilla, aamutossuilla, auringoilla ja leveämmällä elämällä. Ensimmäistä kertaa ikinä, me laskettelemme ja surffaamme purjeveneillä Kroatian rannikolla kohti auringon laskua. Kyseisen matka nimi on “Genesis of the Last Voyage of Eternal Beauty and Serenity” vuoden 1960 katastrofielokuvaa mukaillen.

Siis mitä tämä on? Sinulla ja ystävilläsi on halutessanne mahdollisuus käyttää niitä kivoja sebagoja siinä ympäristössä, johon ne on luotu. Viikon purjehdusmatka Välimerellä odottaa! Purjelaivoihimme astuu mukaan satamasta kokeneet kipparit ja itse purjeet täyttyvät Välimeren tyyneydellä. Tuo tyyneys täyttää myös osallistujien mielet ja lämmin ilma hivelee hipiää vuoden kestäneen talven jälkeen.

Matkalle lähdemme toukokuun toisella viikolla, 18.5. Suora lento vie meidät Splitiin Kroatiaan, josta siirrymme hyvässä hengessä supermarketin kautta satamaan. Marketissa kannattaa käyttää rahaa ja ostaa parin ensimmäisen päivän aamupalat, lounaat, eväät, pahoinvointilääkkeet, aurinkorasvat, släbärit, sebagot ja timberlandit, simmarit, plehat, viinit, mehut, oluet, suitsukkeet, kortit, kiikarit, kartat ja räpylät.

Joukkomme jakautuu noin neljään erittäin hyvälaatuiseen ja korkeasti varusteltuun, uudenkarheaan, 46-jalkaiseen purjeveneeseen (8-11 hlö). Viikon purjehdus alkaa.

Merellä aika ei käy tylsäksi, koska Kroatian rannikon kalkkikivimuodostelmat lukuisine ravintoloineen ja rantoineen antavat jokaiselle riittävästi tekemistä. Välimeren veden kirkkaus saa epäilemään, että tapahtuuko purjehdus sittenkin Stadikalla. Tämä epäluulo korjaantuu viimeistään siinä vaiheessa, kun huomaa, ettei rääkyviä ja altaaseen kakkaavia lapsia ole missään.

Vene-elämä on erilaista ja parempaa kuin maakravuilla. Kerää kaverisi ja kimpsusi ja ilmoittaudu mukaan.

Ilmo: Paikka Curvaturan FB-ryhmä ja Facebook-event 23.11. klo 07:00 aamusta HUOM EI RIENTOPORTAALI, SÄHKÖPOSTI TAI JODEL
Hinta: noin 739€ (tarkentuu kun saadaan osallistujamäärä varmistettua)
Hintaan kuuluu: Lennot, kuljetukset, veneet, kipparit, meininki, tyyneys, tuulet, pyyhkeet, loppusiivous ja jälkilöylyt yms
Ajankohta: La 18.5.- La 25.5.2019
Paikka: Kroatia, Eurooppa
Miksi: No segelbåt! Uusi aluevaltaus ja kokemus vailla vertaa!
Kelle: Kaikille hyville tyypeille, eli just sulle

Yhteys:
Joel Telkkä, Curvatura Ry purjehdusdelegaation johtaja
Antti Mauno, Curvatura Ry puheenjohtaja
email: etunimi.sukunimi@helsinki.fi

FAQ
1. Miksi ilmoitatte vasta nyt, olen sopinut jo neljä amanuensuuria ja kesätyöt tähän päälle ensi vuodeksi
Rauhoitu. Kerro pomollesi, että sinulla olisi loma tiedossa ja kysy, saisitko olla vapaana. Amanuenssina todennäköisesti saat (poissaolopäivät voi korvata esim päivystämällä) ja lääkärintöissä neuvotteluvaltti on usein työntekijällä.
2. Miksi ilmoitatte vasta nyt, olen menossa toukokuun pakollisiin vapaavalintaisiin.
Simple af, skippaa ne. Ehdit tehdä ne myöhemminkin esim kirjatenttien muodossa. Kysy lisää reissun järjestäjiltä.
3. Pitääkö osata purjehtia?
Minä en ainakaan osaa, tiedän että paarpuuri ja tyyrpuuri. Matkassa on lokaaleja kippareita ja omia mm. laivuritutkinnon suorittaneita, jotka opettavat perusteet. Myös keväällä todennäköisesti järjestetään harjoitusta PK-seudulla! Reissu sopii siis aivan vasta-alkajille elämästä nautiskeleville! Uuden oppiminen aalloilla on mahtavaa!
4. Miksi Curvatura lähtee purjehtimaan, ettekö ole laskettelu- ja surffikerho?
It’s not a sport, it’s not a hobby, it’s a lifelong lifestyle commitment

Tapahtuma on tarkoitettu vain Curvatura Ry:n jäsenille, joka toimii Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden laskettelu-, surffaus- ja purjehduskerhona. Voit lukea lisää säännöistämme ja toiminnastamme osoitteessa www.curvatura.fi

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
toukokuu 18 @ 8:00 am
Loppuu:
toukokuu 25 @ 5:00 pm